Palmanova

Vel fremme og vel installert. Bor i en leilighet i Palmanova, litt utenfor Palma. Nyter varmen og fin natur. Endelig sol på kroppen. Dessverre har jeg vært en eller annen form for influensasyk siden vi kom. Typisk. Takk og lov for sterke Ibux fra spansk apotek. For så kommer jeg meg iallfall ut i løpet av dagen. På bedringens vei nå. Gleder meg til å utforske mer av øya. Har også funnet meg et yogasted i nærheten. Må bare bli frisk nå, så kan det virkelige «øylivet» begynne. 

Forfatter: Journalxjulie

Journalist, content creator, mother.

2 kommentarer til «Palmanova»

  1. Hei!

    Vil du anbefale å reise til Palmanova med et barn på 1,5 år? Det ser så fint ut 🙂 Og var dere fornøyd med leiligheten dere leide? Det er så mange å velge mellom!

    1. Hei Nina, jeg har sendt et langt svar om dette på mail til en annen som spurte om det samme. Send meg en e-post på kase.julie@gmail.com så svarer jeg deg der! Eller bare skriv mailadressen din her i en kommentar. 🙂 // Julie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *